Υπηρεσίες

Η Αντωνίου Force Security προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με σκοπό να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της στον τομέα της ασφάλειας και της φύλαξης του προσωπικού και των εγκαταστάσεων τους. Ενδεικτικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι:


Υπηρεσίες Φύλαξης και Επιτήρησης χώρων

Η κρίση στην Ελλάδα έχει αποτέλεσμα την αύξηση της εγκληματικότητας και των περιστατικών διαρρήξεων κατοικιών. Η εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας και οι υπηρεσίες φύλαξης και επιτήρησης χώρων από υπεύθυνες εταιρείες θεωρούνται ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε τους ανεπιθύμητους μακριά από τον χώρο σας, προστατεύοντας παράλληλα την περιουσία σας.

Μελέτες και Εγκαταστάσεις Συστημάτων Ασφαλείας.

Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός ενός συστήματος ασφαλείας σε μία εγκατάσταση, απαιτεί προσεκτική ανάλυση και σχεδιασμό είτε πρόκειται για μία επιχείρηση (ή έναν Οργανισμό) ή ακόμα και στην οικία μας. Θα πρέπει να εστιάσουμε στα σημεία εκείνα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, ώστε η προσφερόμενη λύση να καλύπτει τις ανάγκες του τελικού χρήστη. Η ανάλυση και μελέτη μιας εγκατάστασης είναι απαραίτητη πριν την τοποθέτηση ενός συστήματος ασφαλείας, γιατί είναι αυτή που θα αποκαλύψει τα προβλήματα ασφαλείας με ένα μεθοδολογικό τρόπο και όχι ως αποτέλεσμα ενός έκτακτου γεγονότος.

Υπηρεσίες Νυχτερινής Περιπολίας & Άμεσης Επέμβασης.

Ο φύλακας περιπολεί πλήρως εξοπλισμένος (με ασύρματο, φακό κ.λ.π.) και επικοινωνεί σε τακτά χρονικά διαστήματα με το 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων. Εάν παρουσιστεί κάποια απειλή ειδοποιεί το κέντρο και αυτό με τη σειρά του ειδοποιεί τα αρμόδια κρατικά όργανα (π.χ. αστυνομία, πυροσβεστική κ.λπ.). Μέχρι την άφιξη των κρατικών οργάνων, ο φύλακας θα αντιμετωπίσει την κατάσταση όσο δύσκολη και αν είναι.
Μοιραστείτε