Κέντρο Λήψης Σημάτων & Εικόνας

To νέο κέντρο λήψεων σημάτων έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με Διεθνείς,Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και συγκεκριμένα με βάση ένα ολοκληρωμένο σχέδιο τεχνολογικής αναβάθμισης σε ηλεκτρονικό/μηχανολογικό επίπεδο, αντικαθιστώντας όλο το περιβάλλον της πληροφορικής υποστήριξης..


ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ:

  1. Αυξημένη , υψηλή συνολική διαθεσιμότητα του συστήματος ( 24Χ7Χ365 ) με δυνατότητα παρακολούθησης συστημάτων ασφαλείας ως και πάνω απο 100.000 συνδρομητών.

  2. Συστοιχία Servers σε διάταξη ( Cluster Mode ) για την μέγιστη διαθεσιμότητα των εφαρμογών παρακολούθησης και διαχείρισης.

  3. Διαμοιρασμό του φόρτου εξυπηρέτησης των συστημάτων των συναγερμών σε πολλαπλούς Δέκτες ( Receivers ) για την μέγιστη διαθεσιμότητα και αποδοτικότητα .

  4. Διαχωρισμός των προσφερόμενων υπηρεσιών σε διαφορετικά συστήματα & ( layers ) για αυξημένη απόδοση , ασφάλεια για ομαλότερη συντήρηση αλλά και απρόσκοπη λειτουργία.

  5. Διαθέσιμες Εφεδρείες συστημάτων ( Hot Spares ) για άμεση ανάληψη σε πιθανό σφάλμα υλικού.

  6. Ασφάλεια Backup σε όλο το φάσμα λειτουργιών.

  7. Ενεργά συμβόλαια κάλυψης και 24ωρης υποστήριξης όλων των συστημάτων του.

ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

-Καταγραφή όλων των περιστατικών και διατήρηση αρχείου για 1 έτος. -Ηχογράφηση όλων των συνομιλιών με το Κέντρο Λήψεως Σημάτων. -Υπηρεσία επαλήθευσης των περιστατικών με οπτικό έλεγχο, μεταφορά εικόνας. -Σύνδεση συστήματος συναγερμού δια μέσω Internet IP/GPRS. -Δυνατότητα ενεργοποίησης τηλεφώνων προσωρινής απουσίας.

Virtual Receiver

SG-System 5

Dell Server

R520 Clsuster Mode

Μοιραστείτε

Site content is protected.