Η Εταιρία

Το Ξεκίνημα


H εταιρία Andoniou Force Security ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στις αρχές του 1984 στo Λουτράκι Κορινθίας και έχοντας στη διάθεσή της τόσο την εμπειρία όσο και την εξειδικευμένη τεχνογνωσία στα συστήματα ασφαλείας και ειδικότερα στον τομέα του κλειστού κυκλώματος, αποσκοπεί με τη συνεχή έρευνα και αναζήτηση νέων προϊόντων στο να προηγηθεί των εξελίξεων της ελληνικής αγοράς, ώστε να έχει διακριτά πλεονεκτήματα στον ανταγωνισμό. Απώτερος σκοπός της είναι να προσφέρει στους συνεργάτες της κορυφαία προϊόντα και ποιοτικές υπηρεσίες. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, από την αρχή της ίδρυσής της προήγαγε μία ηθική βασισμένη στην συνέπεια και την ειλικρίνεια, λαμβάνοντας ως ανταμοιβή τη συνεχή εμπιστοσύνη των συνεργατών της.

Η Πορεία


Η επιτυχημένη δραστηριότητα της εταιρείας οφείλεται στα κορυφαία προϊόντα της και στην πανελλαδική αποκλειστικότητα αντιπροσώπευσης και διάθεσης των προϊόντων της εταιρίας Novus Dsc Paradox Sony.. H εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως στο νομό Κορινθίας, με στόχο την επέκταση, με σταθερούς ρυθμούς των δραστηριοτήτων της σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.H εταιρία Andoniou Force Security ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στις αρχές του 1984 στo Λουτράκι Κορινθίας και έχοντας στη διάθεσή της τόσο την εμπειρία όσο και την εξειδικευμένη τεχνογνωσία στα συστήματα ασφαλείας και ειδικότερα στον τομέα του κλειστού κυκλώματος, αποσκοπεί με τη συνεχή έρευνα και αναζήτηση νέων προϊόντων στο να προηγηθεί των εξελίξεων της ελληνικής αγοράς, ώστε να έχει διακριτά πλεονεκτήματα στον ανταγωνισμό. Απώτερος σκοπός της είναι να προσφέρει στους συνεργάτες της κορυφαία προϊόντα και ποιοτικές υπηρεσίες. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, από την αρχή της ίδρυσής της προήγαγε μία ηθική βασισμένη στην συνέπεια και την ειλικρίνεια, λαμβάνοντας ως ανταμοιβή τη συνεχή εμπιστοσύνη των συνεργατών της.

Αυτό θα το πετύχει επειδή:


Διαθέτει το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό και την υλικοτεχνική υποδομή που απαιτείται στο χώρο μας. Η εταιρεία μας από το 1984, επενδύει στην εκπαίδευση του προσωπικού της σε νέες τεχνολογίες. Κατέχοντας μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, οι άνθρωποί της αναζητούν καθημερινά καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα και σε συνδυασμό με την εκπαίδευσή τους εγγυώνται την πλήρη τεχνική υποστήριξη των προσφερόμενων λύσεων. Έχει την απαραίτητη εμπειρία. Τα στελέχη της εταιρείας μας, έχουν την κατάλληλη εμπειρία και τεχνογνωσία που αποκτήθηκε όλα αυτά τα χρόνια και η διαρκής παρουσία στο χώρο, αποτελούν εγγύηση ποιότητας. Διαθέτει ολοκληρωμένο τμήμα Τεχνικής υποστήριξης (Service) το οποίο άρτια οργανωμένο και εξοπλισμένο παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη στο χώρο της εταιρίας ή στο χώρο του πελάτη ή ακόμα και τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη όπου αυτό κρίνεται δυνατό. Έχει πρόγραμμα, στόχους και προοπτική. Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι η πιστοποίηση κατά ISO και η επέκταση του δικτύου των συνεργατών της. Έχει αναπτυγμένο δίκτυο συνεργατών ο οποίος κάθε χρόνο αυξάνεται σταθερά. Οι συνεργάτες μας, παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες μας σε εκατοντάδες επιχειρήσεις. Όλοι αυτοί γνωρίζουν καλά για την ποιότητα και την συνέπεια των υπηρεσιών μας. Έχει την οικονομική άνεση για νέες επενδύσεις. Η Andoniou Force Security είναι μία κερδοφόρα επιχείρηση που έχει το οικονομικό υπόβαθρο για να επενδύσει σε έρευνα, κάτι πολύ σημαντικό και απαραίτητο για τη χώρο μας. Κάθε συνεργάτης έχει τον προσωπικό του σύμβουλο-βοηθό. Είμαστε πάντα κοντά του, μεταφέροντας την γνώση και την τεχνογνωσία μας.

Όλα τα παραπάνω σημεία κάνουν την εταιρία Andoniou Force Security να ξεχωρίζει!


Μοιραστείτε

Site content is protected.